perewebdesign.hu

Mindenkinek kell egy honlap… PereWebDesign Gyors határidők, minőségi munka, elérhető árak





Még nincs feltöltve hangoscikk :(

Hallgass bele a hangoscikkekbe!

Evolut Agency

Így hódítja meg a Live shopping az e-kereskedelmet

Új trend hódít az e-kereskedelemben. A termékfotók mellett már live shopping termékbemutatókkal győzik meg a felhasználót a vásárlásról.
futuremanagement.hu

TikTok marketing kezdőknek – A sikeres profil felépítésének hétpecsétes titka

Egy sikeres TikTok profil felépítése a célod, amellyel meghódíthatod a platformot? Cikkünkben olyan tudnivalókat osztunk meg veled, amelyekkel ez lehetséges!
futuremanagement.hu

A hatékony időbeosztás 10 alapelve - FutureManagement

Sokszor érzed azt, hogy a teendők lavinaként sodornak el? Hatékony időbeosztással ezen segíthetsz. Íme 10 alapelv, hogy ne ess pánikba a határidő szó hallatán.
futuremanagement.hu

A marketing szövegírás 10 parancsolata - FutureManagement

Szöveget írni szinte bárki tud. A marketing szövegírás azonban egészen más. Íme a szövegírás 10 parancsolata, amire még a Marketing Istene is áment mondana.
futuremanagement.hu

Milyen a tökéletes versenytárs elemzés? - FutureManagement

Ha szeretnénk a konkurenciánkkal lépést tartani, érdemes versenytárs elemzést készítenünk. De melyek a leghatékonyabb módszerek?
GrowthHackers.hu

AHA moment, avagy a felismerés pillanata - GrowthHackers.hu

AHA moment, vagy AHA pillanat az, amikor a vevőd rájön arra, hogy rád, a termékedre, szolgáltatásodra szüksége van. Hogyan idézd elő?
futuremanagement.hu

Tipikus weboldal hibák - Ezekre figyeljünk egészségügynél!

A tipikus weboldal hibák elkerülése érdekében fontos, hogy megfelelően épüljön fel a honlap, az érdeklődők számára pedig minden lépés magától értetődő legyen.
Kreatív Kontroll

Így hass titokban a vevő érzelmeire, hogy tényleg vásároljon

Akár nyelvezetről, üzenet megfogalmazásáról van szó, vagy terméket, szolgáltatást prezentálunk, ha jól csináljuk, nagy hatást gyakorolhatunk a vevőre.
GrowthHackers.hu

Magyar Clubhouse útmutató - GrowthHackers.hu

Magyar Clubhouse útmutató? Kíváncsi vagy arra, hogy mire használd? Ha a válaszod, igen, akkor a tökéletes helyen vagy! Ebben az írásban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat, amelyekre szükséged lesz a legújabb, és egyben legmenőbb közösségi platform használata során.
Livlia

Mit csinál a közös képviselő?

A közös képviselő egy sokak számára ismerős jelenség, azonban kevesen tudjuk, hogy pontosan milyen esetekben számíthatunk a segítségére, és egyébként milyen feladatokat lát is el a ház közös képviselője. Cikkünkben összeszedtünk mindent, amivel nagy általánosságban a közös képviselők foglalkoznak.
Evolut Agency

BNPL - Ez a következő nagydobás az (e)kereskedelemben

Vidd az árut, fizess később. BNPL, vagyis “Buy now, Pay later”. 2021 talán legnagyobb (e)kereskedelmi trendjéről átfogóan.
Shopper Intelligence

There are 3 types of category manager. Only one is of real use.

There are 3 types of Category Manager. Only one is of any real use. I’m not a classically trained Category Manager, I’m not sure many of us are. If you were lucky enough to be given formal training, or taught by someone who was, you’ll be familiar with the framework we
Shopper Intelligence

Cut the cr*p and be a better storyteller

Cut the cr*p and be a better storyteller When was the last time you were asked to show more charts? I suspect that’s never happened. However, if you haven’t created a deck with 64 slides of charts and one slide of recommendations, I’m sure you’ve seen
Shopper Intelligence

As a Category Manager are you the next CEO or stuck for life?

If you’re a Category Manager are you the next CEO or stuck for life? “Let’s be realistic, if you stay in Category then the best you can hope for is heading up the Category Team. After that if you want to go up, you’ll have to get out.” You might not
Comline

Mitől jó vezető egy vezető?

Összeszedtem, hogy mik azok a pontok, amiket érdemes csinálnia vagy éppen nem kell csinálnia egy vezetőnek, hogy jó legyen! A vezetői programról itt tudsz bővebben olvasni és jelentkezni: https://comline.hu/ertekesitesi-vezeto-trening/
y2y.hu

A munkavállalói elégedetlenség éve

Mit tesz egy szervezettel a horizontális nyavalygás?
SzakmaBLOG

10 dolog, amit mindenképpen tudnod kell az ingyenes OKJ-s képzésekről - SzakmaBLOG

Az ingyenes OKJ képzésekkel kapcsolatban a legtöbben csak annyit tudnak, hogy az állam 2 szakma megszerzését támogatja. Nem könnyű feladat...
GrowthHackers.hu

LISN: Az év kreatív megoldása díjas audiomarketing platform - GrowthHackers.hu

Bemutatjuk a LISN projektet, amit a COVID-19 hozott el és keltett életre 2020-ban, valamint még a ebben az évben két díjat is kiérdemelt, köztük az Év honlapja szakmai zsűrijének jóvoltából, az Év Kreatív Megoldása lett. Maradj velünk és ismerd meg a LISN sztorit!
National Geographic

Így győzték le az amerikai őslakosok a tűzvészeket

Az elmúlt időszakban a világ számos pontján okoztak komoly veszélyt a bozót- és erdőtüzek, úgy tűnik azonban, hogy a múltban bizonyos közösségek képesek voltak együtt élni a szezonálisan felélénkülő lángokkal.
GrowthHackers.hu

Hogyan vezess Heti Growth Meetinget és miért? - GrowthHackers.hu

A heti Growth meetingek során egyre inkább rákényszerül a csapat, hogy olvasson a múltbéli tanulságokból és meg inkább éhes legyen a friss adatokra. Ugyanis minél távolabb kerülünk az első héttől, annál több információja lesz a csapat minden tagjának a tevékenységeik következményeiről. Ezt pedig úgy…
GrowthHackers.hu

Így mérem saját magam és gondolkodok adatvezérelten

Mérjük a konverziókat, a látogatókat az oldalon töltött időt és még ezer más dolgot a marketing szakmában, viszont ezt az attitűdöt átültethetjük a mindennapokba is. Ebben a cikkben azt mutatom meg, milyen lehetőségeid vannak arra, hogy adatvezérelten gondolj saját magadról és miért.
GrowthHackers.hu

Brandmérgezés: A láthatatlan ellenség

Kivel azonosítják a márkád és kik lesznek azok a szereplők az értékesítési láncodban érintkeznek a vásárlóiddal? Kik azok a meghatározó személyek, akik alapján benyomást alkotnak a márkáról, a vásárlókhoz való viszonyról? És milyen hatást gyakorolnak az üzleti sikereidre? Ezeket a kérdéseket fogjuk megválaszolni egy szemfelnyitó posztban. 
LSTN Sound Magyarország

Környezetbarát reklámajándékok – így tűnhet ki a Te céged is versenytársaid közül!

Itt az ideje környezetbarát reklámajándékokat ajándékozni az ügyfeleidnek és partnereidnek, hiszen ez kiemel téged a konkurenseid közül.
Telex.hu

Telex: A Spotify nemcsak azt változtatja meg, ahogy hallgatjuk a zenét, hanem azt is, ahogy készül

A Spotify ma már egyértelműen a zene első számú felülete. Azonban hiába jó, alacsony havidíjért cserébe végtelen mennyiségű zenéhez férünk hozzá, a zeneipar pénzügyi problémáira egyelőre nem tud megfelelő választ adni. De nem is biztos, hogy akar, helyette inkább újraértelmezi az egész iparágat, és …
HelloBiznisz

Vállalkozást indítasz? Válaszd a neked legmegfelelőbb cégformát!

Mielőtt belecsapsz egy vállalkozás elindításába, érdemes alaposan végiggondolni, hogy a vállalkozásodhoz melyik cégforma illeszkedik legjobban, hosszú távon melyikkel jársz jól. Magyarországon magánszemélyek jelenleg hat vállalkozási forma közül választhatnak, a cikkben ezeknek az előnyeit és a hátr…
hvg.hu

Mikor lesz ebből rákgyógyszer? A magyar Turbine felforgatná a kutatást

Szegfűszeg és kapor is kell hozzá – két összetevő, amit nem mindenkinek jutna eszébe ugyanabba az ételbe rakni. Szalay Kristóf egészségügyi mérnök sem gondolt erre, amíg meg nem ismerkedett a borscs receptjével. És amikor ezt a példát hozza fel, már maga is sejti, hogy cikkünk ezzel fog kezdődni. In…
Forbes Magyarország

Zsigeri ellenérzésünk van, hogy megfizessük azokat, akik másokon segítenek – merre tovább, civilek? | Forbes.hu

Adjunk esélyt magunknak, hogy másként gondoljunk a nonprofit szektor működésére. Pistyur Veronika, a Bridge Budapest vezetőjének vendégcikke...
GrowthHackers.hu

Hogyan Priorizáljuk A/B tesztjeinket? - GrowthHackers.hu

Mint bármilyen más tesztelés esetén, úgy az A/B teszt és multivariánsos teszt esetén is priorizálni kell. Fontos felismernünk, hogy melyik kísérlet visz közelebb minket a célunkhoz.
brandguide

Top 5 trend a vizuális brandingben

Milyen trendek várhatóak a vizuális branding és arculattervezés területén 2021-ben?
Evolut Agency

TikTok hirdetés először Magyarországon - Nyiss meg új dimenziókat!

A TikTokon való hirdetés olyan arbitrázs lehetőséget rejt, melyre 10 évente van csak példa. Erről pedig senki nem akar lemaradni, ugye?!
GrowthHackers.hu

Language/market fit: a nyelvezet jelentősége

Mi az a language/market fit, és miért fontos? Ebben a cikkben válaszolunk a miértekre, és támpontot is adunk saját keretrendszer felállításához.
Evolut Agency

High Tempo Testing - Az Ecommerce Formula, ami kell neked 2021-ben

Az intenzitás, a visszakövethetőség, a tesztek időzítése és maguk a tesztötletek befolyásolják a tesztelés eredményét. Erről szól a high tempo testing.
FWS.hu

Mennyibe kerül egy weboldal? - fws

Egy weboldal ára nagy mértékben függ az elkészítés folyamatától, a hozzáadott ügyfélszolgálattól és felhasznált technológiától. Tudd meg te is, milyen honlapot kaphatsz pénzedért!
GrowthHackers.hu

Ötcsillagos ügyfélszolgálat: Hogyan kezeljük a reklamációt és a dühös ügyfelet? - GrowthHackers.hu

Ha egy ügyfélszolgálat proaktív a panasszal szemben, akkor a felhasználóban tudatosul, hogy hiba esetén számíthat a korrekt hozzáállásra. A megértő és támogató fellépés pedig képes csírájában elfojtani a dühöt és az indulatot. 
Kreatív Kontroll

Így tudod mások gondolatait a saját előnyödre fordítani

Fontos, hogy megismerjük ezen pszichológiai jelenség jellemzőit és buktatóit, igy tudjuk elkerülni a hibákat, és kihasználni az előnyöket az üzleti életben.
GrowthHackers.hu

Új technológia a láthatáron: Innovátor leszel?

Az innovátor jelentése: újító. Te az innovárok közé tartozol? Emlékszel még arra, hogy a környezetedben kinek volt először Iphone készüléke? Amikor az Apple 2007-ben elkezdte gyártani az iPhone-t, az eladások nem hozták azt az eredményt, amit elsőre gondoltak. A világon mindössze a mobil eszközök 2,7% -át tették ki.
SzakmaBLOG

Online tanfolyamot keresel? – Ezt mindenképpen olvasd el előtte! - SzakmaBLOG

Ahhoz, hogy sikeres legyél a munkádban, elengedhetetlen az élethosszig tartó tanulás. De munka és család mellett nagyon nehéz időt szakítani a tanulásra. Az online tanfolyamok ezekre a...
GrowthHackers.hu

Home-Office szakszerűen

Hogyan alkalmazd a Home Office-t? Mire érdemes figyelni is milyen eszközök elengedhetetlenek a szakszerű alkalmazásához.
MarketingFlow

1 órányi videófelvételből 78+1 tartalom - MarketingFlow

Egy minőségi anyagból rengeteg tartalmat lehet gyártani. Ebből a cikkből kiderül, hogyan kezdj hozzá és mikre figyelj oda.
7blog

Marketing fogások mikro-elköteleződésekkel

Mitől botladozik némelyik esztétikus weboldal, míg sokkal átlagosabbak simán lekörözik? Amiatt, amit úgy hívnak, hogy mikro-elköteleződések...
GrowthHackers.hu

Adatvezérelt marketing a gyakorlatban

Amit a KPI-ok mutatnak, az a múlt. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan tervezd meg a marketing tevékenységeidet úgy, hogy azok valódi adatokra támaszkodjanak. Mindezt pedig egyszerűen és költséghatékonyan.