futuremanagement.hu



Hogyan brief-elj egy marketing ügynökséget? - FutureManagement
Hogyan lesz az ötletből valóság, ha marketing ügynökségre bízod a munkát? Egy pontos brief segítségével! Mutatjuk, hogyan (ne) briefelj!
Tuti marketing tippek a Marvel-től! - FutureManagement
Marketing tippek a Marvel-től! Összegyűjtöttük azokat, amiket Te is könnyen beintegrálhatsz a saját vállalkozásodba!
„Zero waste” tartalommarketing - FutureManagement
A tartalommarketing világa egy hatalmas játszótér, ahol temérdek lehetőség áll rendelkezésedre a már meglévő tartalmak újrahasznosítására.
Az egészségügyi marketing előnyei - FutureManagement
A betegek elégedettsége nagymértékben növelhető az egészségügyi marketing által, hiszen többek között javul az információ áramlás is.
Márkaépítés: az érzelmi elköteleződés művészete és tudománya
Érzelmekben gondolkodni márkaépítés során nem valami idealisztikus elképzelés, hanem tényeken alapuló megközelítés.
5 tipp, amivel növelheted a céged Instagram story elérését
Készen állsz néhány Instagram story tippre, amely garantáltan növeli az elérésedet? Akkor a legjobb helyen jársz ahhoz, hogy meghódítsd ezt a platformot!
PPC és SEO: új fejezet az orvosi marketing területén?
A PPC kampányok és a SEO kombinálásának innovatív stratégiái elősegíthetik az orvosi marketing hatékonyságát és a célközönség elérését.
Tipikus weboldal hibák - Ezekre figyeljünk egészségügynél!
A tipikus weboldal hibák elkerülése érdekében fontos, hogy megfelelően épüljön fel a honlap, az érdeklődők számára pedig minden lépés magától értetődő legyen.
Netflix marketing tippek – Avagy így lehetsz te is sikeres!
A Netflix sokkal több, mint darálható sorozatok és filmek tömkelege. Mai cikkünkben nézzük meg a legjobb Netflix marketing tippeket!
5+1 egészségügyi marketing stratégia
Íme 5+1 egészségügyi marketing stratégia, hogy könnyebben menjen az ügyfélszerzés és hatékonyabb lehessen az adminisztráció.
Milyen egy jó projektmenedzser? A csapatok menedzselésének kulcsa
Kíváncsi vagy, milyen egy jó projektmenedzser a való életben? Tarts velem és elmesélem, hogy szerintem mi a dolog kulcsa.
5 stratégia, amit Neked is el kell tanulnod az Apple marketing csapatától
Az Apple marketing stratégiája, hogy nem csökkenti az árat. Sőt, sokszor többet kell fizetni egy Apple készülékért, mint a versenytársak termékeiért. De miért?
hatekony-keresooptimalizalas-121-gyakori-seo-kerdes-es-valasz
Ügynökségi élet: miért szeretünk online marketing ügynökségnél dolgozni?
A változatosság az élet fűszere – kihívások nélkül a hétköznapok unalmassá válnának. Egy online marketing ügynökség működésében a változatosság állandó.
tiktok-marketing-kezdoknek-5-erv-amiert-megeri-belevagni
TikTok marketing kezdőknek - 5 érv, amiért megéri belevágni
A vállalkozásodnak igenis szüksége lehet TikTok marketing elsöprő erejére! Hogy miért mondjuk ezt? Ebből a cikkből kiderül.
utos-facebook-hirdetes-igy-csinald
Milyen a jó ügyfélkapcsolat? - FutureManagement
Hisszük, hogy az egészséges ügyfélkapcsolat alapja, ha minden adat mérhető – hiszen a számok magukért beszélnek.
4+1 online marketing tipp az amatőr hibák elkerülésére
A tartalomgyártás egyszerűnek tűnhet, azonban nem az. Íme 4+1 olyan online marketing tipp, mellyel az amatőr hibák elkerülhetők.
Facebook kampány tervezés - 7 pontos checklist
Itt van az ősz, így ideje megtervezned az év hátralévő részét. Sűrű időszak elé nézünk, lássuk hát, mi fán terem a Facebook kampány tervezés.
9 profi Instagram marketing tipp - FutureManagement
Profi tippeket keresel az Instagram elérésed növeléséhez? Olvasd el a blogbejegyzésünket, amelyben a 9 legjobb Instagram marketing tippet vesszük számon!
tiktok-marketing-kezdoknek-6-1-kerdes
Empathy map – Avagy hogyan mássz bele az ügyfeled fejébe
Az empathy map egy eszköz arra, hogy könnyebben vizualizáld az ügyféligényeket. Segít abban, hogy megtudd mi az, amire ügyfeleid ténylegesen vágynak.
nyerd-meg-az-eleted-marketing-tippek-amiket-eltanulhatsz-a-sorozattol
Milyen a tökéletes versenytárs elemzés? - FutureManagement
Ha szeretnénk a konkurenciánkkal lépést tartani, érdemes versenytárs elemzést készítenünk. De melyek a leghatékonyabb módszerek?
A marketing szövegírás 10 parancsolata - FutureManagement
Szöveget írni szinte bárki tud. A marketing szövegírás azonban egészen más. Íme a szövegírás 10 parancsolata, amire még a Marketing Istene is áment mondana.
A hatékony időbeosztás 10 alapelve - FutureManagement
Sokszor érzed azt, hogy a teendők lavinaként sodornak el? Hatékony időbeosztással ezen segíthetsz. Íme 10 alapelv, hogy ne ess pánikba a határidő szó hallatán.
TikTok marketing kezdőknek – A sikeres profil felépítésének hétpecsétes titka
Egy sikeres TikTok profil felépítése a célod, amellyel meghódíthatod a platformot? Cikkünkben olyan tudnivalókat osztunk meg veled, amelyekkel ez lehetséges!
2022-es hírlevél tipp: minőségi címlista - Így tisztítsd meg
A tiszta e-mail listák képesek magasan tartani a hírlevelek iránti elköteleződést és redukálni a leiratkozásokat. Íme 3+1 tipp a makulátlan e-mail listákért.
Podcast készítése - Egyszerűen, gyorsan, ingyen
Belefognál egy podcast készítésébe? Mutatjuk, hogy hogyan foghatsz hozzá te is gyorsan és ingyen! Egyszerűbb, mint gondolnád...
5 tipp a kreativitás fejlesztésére - FutureManagement
Mi fán terem a kreativitás? Hogyan fejleszthető ez a készség? Cikkünkben 5 tippel készültünk arra az esetre, ha kiürül az a bizonyos ötlettár.
Buyer persona - Ezért alkosd meg álmaid vásárlóját!
A buyer persona nem más, mint célcsoportod kitalált, konkrét képviselője. De miért van rá szükséged? Cikkünkből megtudhatod!
5 Instagram trend, amit érdemes szem előtt tartanod 2022-ben
Ha 2022, akkor Instagram. Ugyanis ez a platform továbbra is releváns marad. Nézzük is a legjobb Instagram marketing tippeket az új évre!
A két legfontosabb social media tartalomtípus 2022-ben
A csupán képek posztolásának ideje lejárt. Mutatjuk melyik az a 2 social media tartalomtípus, amely nem hiányozhat a te felületeidről sem!
Pink tax - Szép, szép, de fiúban nem volt? - FutureManagement
A nők többet költenek? Nos nem mindig jókedvükben. Oszlassuk el a rózsaszín ködöt, nézzük mi is az a pink tax!
Gender alapú targetálás - (Uni)sex sells? - FutureManagement
A férfiak nem vesznek pelenkát, és a nőket nem érdekli az üzlet? Mutatjuk miért lehet káros gyakorlat a gender alapú targetálás.
Közösségi média és a Z generáció - FutureManagement
Egyre növekszik a közösségi média oldalak száma: a verseny tehát igen nagy. Melyik felület a legalkalmasabb a Z generáció elérésére?