Közvetlen kapcsolat
a megrendelővel

Chat közvetlen és hatékony kapcsolatot biztosít a megrendelőd és közted. Tudsz vele egyeztetni és növelheted az elégedettséget, hiszen szolgáltatásod és kiszolgálásod tovább erősíti a bizalmat vevőiddel.

Mennyibe kerül a Lisn használata?

Voice Actorként a csatlakozás teljesen ingyenes, és nincs előfizetési díj vagy listázási költséged sem. Az általad megadott áron fogsz értékesíteni, ami a teljes tranzakció 80%-át jelenti. Az egyedi árazási funkciókhoz és prémium tagsághoz értékesítési szinteket hoztunk létre amit Actor Levels-nek nevezünk.

Mennyit kereshetek?

Rajtad és a szolgáltatásod minőségén múlik, hogy mennyire leszel sikeres a megrendelők szemében. Nekünk pedig az a célunk, hogy Te minél sikeresebb legyél. Minden Voice Actornak teljesítenie kell 10 megrendelést ahhoz, hogy elérje az egyedi árazás funkciót. Az árazás szavak száma, illetve egész pontosan a tartalom CWI értéke alapján történik.
  • Végezz el 10 hangfelolvasást sikeresen a belépő áron!
  • Árazd be magad az ideális szintre
  • Fogadd a megrendeléseket és szolgáltass magas minőségben
  • Gyűtsd be a pozitív értékeléseket
Mi az a CWI?

Mi az a CWI?

A CWI (Content Weight Index) a lisn egyik különlegessége és tartalmi súly indexnek is nevezzük. A feltöltött cikkekből kivonat készül és minden szöveget ugyanazon rendszer elemez és kalkulál egy CWI értéket. Leginkább a szavak számához hasonlít.

Az árkalibráció során kapsz egy tetszőleges szöveget, amit be tudsz árazni, így neked soha nem kell foglakoznod az árazással, mert minden szöveghez tartozó szolgáltatás a Te általad betanított áron kerül értékesítésre.

Foglalkoznom kell a CWI-vel?

NEM. A CWI számodra nem releváns. Az árazó funkióval betaníthatod a rendszer, ami lehet akár a saját sablon szöveged is, vagy egy általunk adott sablon is. Ezt követően minden cikkhez a szolgáltatásodat a rendszer az általad betanított áron fogja kiajánlani.

Voice Actor
marketplace

A list.hu nem csak egy lejátszó, hanem egy marketplace is, ahol a vásárlók megtalálják a márkájukhoz leginkább illő hangot és megrendelhetik a felolvasás szolgáltatásod

Kialakított folyamat segíti a vásárlót, hogy minimális erőfeszítést mellett jusson minőségi hangszolgáltatáshoz. A lisn egyaránt védi az megrendelő és a szolgáltató érdekeit.

Gyorsan fogyasztható
tartalom

Rövid, gyorsan fogyasztható tartalmat, hangoscikket fogsz készíteni. És cikkből a világon naponta 3 millió készül. Mindig lesz utánpótlás

Lépj be!

Csatlakozz Te is
a hangoscikk forradalomhoz

Mutassuk meg együtt, hogy a szépbeszéd igenis értékes és nem összehasonlítható egy unalmas és monoton robothanggal

Feltételek

  • Minden általad készített hangsávnak hibamentesnek kell lennie
  • Magadnak kell biztosítanod a felszerelést
  • Vágás is a Te feladatod, kész anyagot kell átadnod
  • Légy számlaképes
Rendben, jelentkezem

A Te hangod tölti meg élettel a cikkeket!

Regisztálj és tegyük együtt élvezetessé a tartalomfogyasztást!
Regisztrálj most!